Vaasan Oma Koti - Let's go to Turkey
 
 
Let'sgototurkey - ensiluokkaista eurooppalaisen tason palvelua turkkilaisella vieraanvaraisuudella

Laadustaan useaan otteeseen palkittu rakennus-kiinteistönvälitys-sijoitus -yritys letsgototurkey on vuonna 2000 perustettu perheyritys, joka on erikoistunut hoitamaan ulkomaalaisten kiinteistökauppoja Turkissa. Yrityksen omistavat veljekset Taylan ja Ozgur Gundeslioglo. Heillä on vahvaa osaamista kiinteistöalalta ja vuosien yhteistyö eurooppalaisten asiakkaiden kanssa. Letsgototurkey koostuu vahvasta, osaavasta henkilökuntatiimistä. Yrityksessä saat palvelua myös suomenkielellä - suomalainen myyntipäällikkö on apunasi ja tukenasi koko ostoprosessin ajan.

Tänä päivänä letsgototurkey on yksi alueen suurimmista, arvostetuimmista ja tunnetuimmista rakennuttajista. Yritys toteuttaa rakennusprojektejaan asiakkaiden asettamien vaatimusten pohjalta noudattaen kansainvälisiä rakennustoiminnan standardeja ja käyttäen apunaan korkeatasoista teknologiaa sekä ammattitaitoista henkilökuntaa. Vuosina 2005-2009 yritys on rakennuttanut satoja korkeatasoisia asuntoja ja palkittu useaan otteeseen laadustaan.

Letsgototurkey etsii juuri Sinulle sopivan kohteen ja hoitaa kiinteistökaupan alusta loppuun - luotettavasti ja joustavasti! letsgototurkey palvelee Sinua myös kiinteistön ostamisen jälkeen mm. kalustehankinnoissa, kiinteistön huollossa ja ylläpidossa sekä vuokraustoiminnassa.

Yrityksellä on lukuisia suosittelijoita - lue lisää onnistuneista loma-asuntokaupoista!
http://www.letsgototurkey.com/php%5Ffi/?page=testimonials
 
  Raastuvankatu 20, 65100 VAASA                          Puh 06-317 2945