Vaasan Oma Koti - Let's go to Turkey
 
 
OMA KOTI TURKISSA
- tee unelmistasi totta!

Haaveiletko omasta kodista etelän auringon alla? Sijoita elämänlaatuun Välimeren rannalla - rantaparatiisiin Alanyaan, joka kylpee auringossa 300 päivää vuodessa ja Belekiin, missä sijaitsevat Euroopan parhaat golfkentät.

Vaasan Oma Koti Kiinteistöt Oy:n kautta voit hankkia unelmiesi kodin turvallisin mielin. Yhteistyökumppanimme letsgototurkey on yksi suurimmista ja laadukkaimmista rakennuttajista Turkissa. Laadustaan useaan otteeseen palkittu letsgototurkey on ainoa rakennuttaja alueella, joka suunnittelee ja rakentaa skandinavialaista laatua parhaille sijainneille merinäköalalla tai tunnettujen suunnittelijoiden toteuttamien golfkenttien läheisyyteen. Yritys toteuttaa rakennusprojektinsa ammattitaidolla asiakkaiden asettamien vaatimusten pohjalta. Asiakkaasta pidetään hyvää huolta projektin alusta loppuun saakka. Olemme tutustuneet kohteisiin paikanpäällä ja todenneet asuntojen olevan erittäin korkealaatuisia. Sinua palvellaan omalla kielelläsi, niin kotimaassa kuin Turkissakin. Kiinteistökaupan syntymisen jälkeen sijoituksestasi pidetään hyvää huolta - letsgototurkeyltä saat elinikäisen palvelun.

Nyt on juuri oikea aika sijoittaa Turkkiin! Turkissa saat rahoillesi enemmän vastinetta, sillä asuntojen hinnat ja elinkustannukset ovat huomattavasti alhaisemmat kuin esim. Espanjassa. Markkinat Turkissa ovat vielä nuoret, asuntojen arvo nousee vuosittain jopa 20%. Mahdollinen EU-jäsenyys lähivuosina tulee nostamaan sijoituksesi arvoa entisestään. Yhteistyökumppanimme letsgototurkey on rakentanut parhaille paikoille - vastaavanlaisia tontteja upeilla merinäköaloilla tai aivan golfkenttien läheisyydessä ei enää ole tarjolla. Korkealaatuinen letsgototurkeyn loma-asunto on aina kannattava sijoitus!

Ota yhteyttä meihin, niin kerromme Sinulle lisää! Kun haluat lisätietoja kohteista, soita 050 355 0587 / Helena Lukkari, meilaa: helena.lukkari@vaasanomakoti.fi tai tule käymään toimistollamme Vaasan keskustassa, Raastuvankatu 20.

Tutustumismatka / Visningsresa 399 EUR
sis. lennot ja hotelli 4 pv


 
  Raastuvankatu 20, 65100 VAASA                          Puh 06-317 2945